Haynes Residence

The Haynes project had an old deck that they were wanting to completely remodel. The harsh sun on the deck was causing them to constantly refinish their deck, which was a driving factor to cover it. Along with wanting something to minimize bugs and allow them to keep the back doors open to have a large indoor / outdoor space they could use all year round.

 

We started with the basic footprint they already had and expanded it to one side creating a larger more functional space. We integrated a fireplace along the back wall to give a focal point from indoor to out and screened in a large portion for enjoying the summer nights. Placing the new stairs along the front helped open up the uncovered area for entertaining and grilling. Overall this deck remodel is a wonderful place to spend time with friends and family.